Oferta

Zajmujemy się skupem i ubojem trzody oraz klasyfikacją mięsa wieprzowego.

Aby mięso było zawsze świeże zaczynamy pracę w nocy, aby rozbiór półtusz zakończył się przed godziną 5 rano. Takie godziny pracy pozwalają nam dowieźć towar do sklepów zaraz przed otwarciem. Skup oraz ubój odbywa się w godzinach 6:00 – 9:00. Niestandardowe godziny pracy pozwalają nam skrócić czas od ubicia tucznika do wystawienia mięsa na ladę w sklepie do minimum, czyli poniżej 24 godzin. Tuczniki skupujemy wyłącznie od lokalnych producentów rolnych.

Średnia mięsność świń za ostatnie pół roku: 56,6%. Jest to najwyższa klasa E w skali EUROP.

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego w celu przedstawienia szczegółowej oferty dostosowanej do Państwa potrzeb.

zboze
ZBOŻE Z KUJAW I POMORZA
zboze
MIĘSO Z KUJAW I POMORZA
zboze
WYROBY Z KUJAW I POMORZA

KONTAKT

people-pic

Zakład Masarski Marek Rokita
Ul. Wyzwolenia 6
86-120 Serock

Tel. 52-382-95-86
kom. 797-294-054

people-pic

Właściciel Zakładu
Marek Rokita
e-mail: marek-rokita@o2.pl

face-pic insta-pic